GTBL 20PCS 1/4Inch Hex Karka Atsuktuvų antgaliai Turėtojas Pratęsimo Baras Keychain Prisukite Adapterį Gręžimo Keitimas(5 Spalvos)

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€25.24 €18.17
  • Sku. d300760
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

[1/4 colių Hex Karka Atsuktuvų antgaliai Turėtojas]Pakuotėje yra 20 vienetų 1/4 hex strypo rankena keychain pratęsimo strypas su black metalo kabo sagtis, suderinamas su dauguma 1/4 greitai hex rankenos ir 1/4 hex lizdai ir įvairūs elektriniai atsuktuvai, rankiniai, atsuktuvai, grąžtai.

[Strong & Tvirtas]gręžimo karūnos pratęsimo laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo, gali pasiekti maksimalų patvarumą ir išplėsti paslaugų gyvenimą, ir chromuotas paviršius nuo rūdijimo ir korozijos-atsparus smūgiams,anti-oksidacijos.

[Saugos Naudoti]Tai gali būti daroma su jumis, siekiant išvengti atsitiktinio nuleisti šešiakampis rankena.Tai yra lengviau pasiimti produkto ir pakeisti grąžtas jums reikia viena ranka, kuri padeda užtikrinti saugumą didelio aukščio operacijas.

[Pelninga & Plačiai Taikyti], Kad keychain pratęsimo strypas su maža ir lengva nešiotis, tinka perduoti įvairių grąžtai, atsuktuvai ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip keychain.

Medžiaga:Aliuminio lydinys

spalva:Įvairiaspalvis

Pakuotės Turinys:

20 x 1/4 hex strypo rankena keychain pratęsimo lazdele

2 x metalo kabo sagtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas FGHGF

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *