Kišeninis Nešiojamas Oro Duster Nešiojamų Oro Dulkių Surinkėjas, Daugkartinio Įkrovimo Automobilių Dulkių Siurblys, Cikloninis Siurbimas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€28.32 €18.69
  • Sku. d31651
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

3-in-1 wireless mini rankinį dulkių siurblys: trys viename, ne tik kaip dulkių siurblys, skirtas namų ir automobilio salono valymo, bet taip pat kaip ventiliatoriaus ir vakuuminis kompresorius.

Universalus ir efektyvus: šis nešiojamas dulkių siurblys, sklandžiai veikia ant beveik bet kokio paviršiaus.Jis gali išvalyti jūsų automobilio interjeras, sofa-lova, kiliminė danga, baldai ir net savo klaviatūrą!Suteikti daugiau patogumo savo valymo darbas, prašome naudoti naudingi aksesuarai skirtingus scenarijus.

Galingas dulkių siurblys: belaidį rankinį dulkių siurblys naudoja 120 W didelio našumo variklis su greičiu iki 30.000 aps / min, kuris gali absorbuoti naminių gyvūnų plaukų, dulkių, purvo ir popieriaus shredds ir tinka kasdien valyti.Puikus pasirinkimas automobilių ir buitinis valymas.

Iš visų pusių valymas: 4, valymo reikmenys, nr. miręs patalpose.Rankinį dulkių siurblį ateina su 4 priedai.Siauras įrankis, skirtas siauras sąnarių kampai.Šepečių antgaliai, kilimų ir plaukų.Dulkių siurblių priedai ir pripučiami priedai jūsų individualius poreikius.

Bevielis automobilinis dulkių siurblys: valyti net sunkiai pasiekiamose vietose, be jokių pastangų, nes riba kabeliai nebėra kaklaraištį jums.Šis rankinį dulkių siurblį siūlo vartotojo judėjimo laisvės valyti namus, automobilį ar pedalus be laidų.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:ABS

Dydis:165 x 140 x 90mm

Pakuotės Turinys:

1 x Dulkių siurblys

1 x Šepetėlis Antgalis

1 x Ilgas Plokščias Antgalis

1 x Smailus Antgalis

1 x Apvalus Antgalis

1 x USB Įkrovimo Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Įtampa (V) 6V
Prekės Pavadinimas FGHGF
Galia (W) 5w
Talpa 300ml
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *