3 1. Belaidis Kroviklis Stovo Juostelę, "iPhone" 14 13 12 11 X Max, Sulankstomas Greitai, Įkrovimo Stotis Dock For IWatch 8 7 SE AirPods Pro

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€755.36 €377.68
  • Sku. d34324
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

【Modernizuotos 3 1. Įkrovimo Stotis】 Mūsų greitas belaidis kroviklis yra specialiai sukurta siekiant išspręsti lėtas įkrovimas iš "iPhone" 13Pro dėl didelio fotoaparato.Ji taip pat gali įkrauti jūsų iPhone, iWatch ir oro ankščių tuo pačiu metu.Nereikia visų rūšių nepatogus įkrovimo kabelius, daugiau, kurios, kad jūsų stalas atrodytų dar paprastas ir tvarkingas.

【15W max Belaidžio Įkrovimo Stovas】 Šio telefono įkrovimo stotis veikia dideliu greičiu ir su dauguma belaidžiu būdu-už telefonai, įskaitant "HuaWei" P40/P40 ProP30/ 30 Pro/Mate 40/Mate 40 Pro/Mate 30; Samsung Galaxy S22, S21,S20, S10+, S10E, S9, S9 Plus, S8, S8 Plius, atkreipkite Dėmesį, 9, 8 Pastaba, S7, S7 Krašto, S6 Edge+; Suderinama iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/14 Plius/13/13 Pro/13 Pro Max/12/12 Pro/11 Pro Max/XS Max/XR/XS/X/8/8 Plius".

【Vertikalaus ir Horizontalaus Žiūrėjimo】 2 Rites belaidžio įkrovimo jungiamojo dizainas siūlo daug platesnį įkrovimo diapazonas gali vertikaliai arba horizontaliai idealus naudoti su "Face ID".Įkrovimo stotis suteikia patogų kampą, žiūrėti filmus, skaityti, veido laiko ir pan, o mokesčių.Ne daugiau kaip 4 mm draugiškas leidžia įkrauti telefono ir iwatch be kilimo atveju, patogiau naudoti.Su neslidžiais silikono padas šio belaidis kroviklis doko, galite išlaikyti jūsų prietaisai nuo braižymo ir stumdomas.

【Pastatytas Saugiai Apsaugos】 Suprojektuoti su galios veiksmingų komponentų, integruotos pažangios lusto viduje, kad priešinasi, tai 3 viename įkrovimo dokas nuo viršįtampių ,apsauga nuo viršįtampių , trumpo jungimo , pašalinių objektų.Mes priimti temperatūros jutiklis du belaidis kroviklis, kurie bus apriboti maksimalią temperatūrą siųstuvai į saugią asortimentą.Taigi, kad jūsų telefonas būtų apsaugotas nuo šilumos nuostolių.

【Sulankstomas Ir Lengvai Atlikti】 Mūsų wireless charging dock skirtas lengvas, sulankstomas ir erdvės taupymo, todėl jūs galite lengvai pateikti kišenėje ar rankinėje.Ateityje, jūs neturite nerimauti apie tai kenkia jūsų prietaisą naudojant nepažįstamą įkrovimo kabelis, viešbutyje, restorane, kavinėje, arba keliauja, bet daugiau.

【Ką Gausite】 Į paketą įeina 3 in 1 bevielio įkrovimo stoties, 1* 3.3 ft Tipas-C Maitinimo Kabelis, 1* Vartotojo Vadovą

Techniniai duomenys:

* Medžiaga: ABS

* Mobiliojo telefono galia: 5W/7.5 M/10W/15W

* Už iWatch Galia: 5W(maks.)

* Už Airpods Galia: 5W(maks.)

* Perdavimo atstumas: ≤6 MM

* Įkrovimo efektyvumas: ≥73%

* Spalva: juoda/balta

Skelbimas:

1.Žiūrėti įkroviklis tik "Apple" žiūrėti, o NE "Samsung" laikrodžių arba kitų laikrodžių.

2.Dėl greito įkrovimo patirtis, prašome naudoti QC 3.0 " maitinimo adapteris arba kita virš 18W.

3.Tai yra normalu telefonas/watch/ausines tapti šiek tiek karšto kai mokesčių,Todėl nesijaudinkite.

1.Žiūrėti įkroviklis tik "Apple" žiūrėti, o NE "Samsung" laikrodžių arba kitų laikrodžių.

2.Dėl greito įkrovimo patirtis, prašome naudoti QC 3.0 galios adapteror kiti aukščiau 18W.

3.Tai yra normalu telefonas/watch/ausines tapti šiek tiek karšto kai mokesčių,Todėl nesijaudinkite.

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas ERZHOU
GaN No
Maks. Išėjimo Galia 15W
Išvesties Sąsaja Nėra
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Parama

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *