Silikono Riešo Poilsio Pagalvėlė Dulkėms Minkštas Riešo Parama Vandeniui Lengva Rašyti už 104/108 /98/100 Raktai Mechaninė Klaviatūra

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€11.62 €5.35
  • Sku. d42005
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Silikono Riešo Poilsio Pagalvėlė Ergonomiška Minkšta Riešo Parama Dulkėms atsparus Vandeniui Skausmo Lengva Rašyti už 104/108 /98/100 Raktai Mechaninė Klaviatūra

Ypatybė:

1. Ergonomiškas Šlaitinių Dizainas: Padidinti komfortą ir sumažinti riešo nuovargį, šis silikonas, mechaninė keyboardwrist poilsio trinkelėmis.Ergonomiškas nuolydis užtikrina optimalų paramą už jūsų riešų, leidžianti stabili ir patogi klaviatūra ar žaidimų sesijų.

2. Medaus Tuščiaviduriai Dizainas: unikalus medaus tuščiaviduriai dizaino, riešo parama pad prideda papildomą komfortą ir paramą.Tai padidina nuskendo vietos jūsų riešų, teikti pagalvėle poveikį, kuris padeda sumažinti įtampą ir spaudimą per ilgesnį naudojimo.

3. Elastinga Silikoninė Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės elastinga silikoninė, tai rankos riešo poilsio siūlo puikią paramą, nesukeliant diskomforto ar dirginimas.Minkštas ir švelnus paviršius užtikrina patogų poilsio vieta jūsų riešų, net per ilgas valandas rašyti, ar azartinių lošimų.

4. Specialus Paviršiaus Apdorojimas: riešų buvo specialus paviršiaus apdirbimas, siekiant padaryti jį nuo dulkių ir atsparus vandeniui.Ši funkcija apsaugo riešą pailsėti nuo išsiliejimo, prakaito ir kitų galimų pavojų.Mėgaukitės švari ir higieniška patirties, kaip jums dirbti ir žaisti.

5. Suderinamumas su Keliais Klaviatūros Dydžiai: Tai riešų pagalvėlė, skirta remti įvairius klaviatūros dydžių, įskaitant 104/108/98/100 klavišų išdėstymas.Nesvarbu, kokio tipo klaviatūrą jūs naudojate, jūs galite mėgautis naudą, glaudesnio riešo parama ir sumažinti nuovargį.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Riešo Poilsio

Suderinama su: 104/108 /98/100 klavišas klaviatūra

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Rožinė/Juoda/Tamsiai Mėlyna (Pasirinktinai)

Produkto svoris: 550g

Pakuotės dydis: 440x90x30mm/17.32x3.54x1.18inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Riešo Poilsio Padas

Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Riešo Poilsio

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *