Vaikai Ateityje Motoroleris D01, Stabdžių Sistema 3 Varantys Šviesą Stumti Motorolerį, kurios Aukštis Reguliuojamas ir Nuimamas Sėdynės Berniukams, Mergaitėms 3-12yrs

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 145.53 €882.06
  • Sku. d52646
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

PAPRASTAS SURINKIMAS, PATVARUS, darbų SAUGA – 3 ratinių savarankiškai balansavimo motoroleris suteikia tyliai ir sklandžiai važiuoti, o siūlo būtiną stabilumą ir paramą savo vaikui.D01 kuri yra skirta galutiniam patogumui!

SĖDĖTI IR DINGTI 2 IN 1 – attachable sėdynė gali būti naudojami kai kurie jaunesni vaikai, kurie dar neturi pakankamai pasitikėjimo dingti ir žaisti jį kaip važiuoja žaislas.Be to, 5 etape T-bar prisitaiko prie augančio vaiko.

RATAI SU PAKABA – Du dideli priekiniai ratai yra gerai pastatytas, su anti-slydimo protektoriai ir amortizatorius.Tekinimo PU ratai apšviesti įvairių mirksi spalvos.Led judesio aktyvuota jokių baterijų nereikia.

STORAS & PLATUS, TVIRTAS DENIO – Novatoriškas dual-color plus dual - dizainas suteikia jūsų vaikas savitas, motorolerį ir kt.Anti-slydimo pedalo paviršiaus siūlo vairuotojai saugesnis jausmas ir patogus važiuoti.

LIESOS--VADOVAUTI TECHNOLOGIJŲ – Kontroliuojama simpatijų, norėdami pakeisti kryptį, o ne sukant spaustuvai, kaip įprastas dviratis.Tai padeda vaikams ugdyti esminius pusiausvyros bei koordinacijos įgūdžius nuo pat mažens.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *