130W Nešiojamų elektrinė 58000mAh Polimeras, Lauko Kempingas Energijos Saugojimo Li-Ion Power Bank su Kištukinių Kempingas Atsarginė Baterija

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1 058.54 €635.12
  • Žymos: elektrinė
  • Sku. d57575
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Gerbiami klientai ir draugai

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų Suyijia parduotuvės:

*Bateriją šioje parduotuvėje palaiko proxy pirkimo/didmeninė/grupės pirkti!

*Jei jums reikia lengvatinėmis kainomis, prašome atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę, ir kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą informuoti jūsų poreikius, mes stengiamės suteikti jums didžiausia nuolaida!

Nuoširdžiai dėkoju jums už pirkimo ir naudodami mūsų produktus!Šis produktas praėjo griežtus kokybės kontrolės!

130W 58000mAh Li-Ion Nešiojamas Elektros Stotis Polimeras, Lauko Kempingas Energijos Saugojimo Power Bank su Kištukinių Kempingas Atsarginė Baterija

Produkto parametrai :

Prekės Pavadinimas : SUYIJIA

Produkto Pavadinimas: Nešiojamų Energijos Saugojimo Maitinimo Šaltinis

Baterijos Tipas: Ličio Polimerų

Baterijos talpa: 58000mAh

Nominali galia: 130W

Baterijos dydis: 120*76*182MM

DC išėjimas: 12V 4A

USB išėjimas: 5V/1A5V/2A QC3.0

Įvesties įkrovimo galia: Tipas-c įėjimo 5W-18W

AC Keitiklio Galia: 130W Max

Darbo aplinkos temperatūra: -20°C~60°C

Darbo aplinkos drėgmė: 5%~90%

Sandėliavimo temperatūra: -10°C~55°C

Pastabos:

* Prašome naudoti originalus maitinimo adapteris krauti šio produkto : 1. Pasirinkite originalus maitinimo adapterį ir prijunkite jos jungtis su atitinkamų įvesties prievado šio produkto.

2. Prijunkite maitinimo adapterį į 220V galia juostelės uosto ir maitinimo indikatoriaus lemputė, skaitmeninis ekranas pradės mirksėti, nurodant, kad tai yra mokesčių į vietą.

* Kai baterija skaitmeninis prietaisas : 1. Pasirinkite originalo įkrovimo kabelį iš skaitmeninio produkto, vieną galą prijunkite prie skaitmeninio produkto ir kitų pabaiga, išvesties prievadas, ir tada įjunkite DX jungiklis.

2. Patikrinkite, ar maitinimo iš elektros įranga atitinka išėjimo galia produktas: paspauskite įjungimo/IŠJUNGIMO jungiklį įjunkite į 220V elektros lemputė tiekti energiją į elektros įranga: ekranas, bus rodomas dabartinės galios.

* Žemas baterijos signalą : Kai galia yra apie 10%, įveskite žemos įtampos signalizacija ekranas/lemputė pradeda mirksėti, kai įkrovimo įrenginį tol, kol ji mirksi, kad jokios galios, kai nėra prietaiso įkrovimo, ji mirksi apie 5 sekundes, o tada išeina.

* kita: Kai nenaudojate, keitiklio funkcija, išjunkite keitiklio perjungti laiko, kad išsaugoti energiją.

Plačiai naudojamas : transporto priemonių elektronikos prietaisai / Lauko Kempingas Atsarginę Bateriją / mobiliojo ryšio telefono / ir kt.

Atsargumo priemonės :

1. Prieš naudojant šį produktą, būtinai perskaitykite vaisto instrukciją atidžiai ir naudoja ją teisingai, pagal nurodymus instrukcijoje.

2. Neardykite prietaiso patys.Šis produktas neturi jokių dalių, kurias būtų galima išardyti/prižiūrimas sau.

3. Griežtai draudžiama nuolat produkto sąlyčio su daiktų ar šilumos šaltinių, aukščiau 55C.Griežtai draudžiama mesti šį produktą į ugnį ar vandenį, o tai yra griežtai draudžiama įkrauti mobiliojo galią aplinkoje, žemiau 0C.

4. Ar ne vibruoti arba paspauskite produkto energingai.Jei produktas susiduria stipraus susidūrimo, stiprus štampavimo, ar nuo kritimo iš aukščio, daugiau nei 1 metras, apvalkalas yra suiręs, arba bulged, nustokite naudoti produktą.

5. Saugokite, kad produkto saulės spindulių, nedėkite produkto aplinkoje, naudojant ėsdinančias chemines medžiagas, ir nenaudokite kitų cheminių tirpalų švarus produktas.

6. Kai automobilis yra baterijos produktą, rekomenduojama pradėti automobilį prieš įkraudami.

7. Kai produktas turi neįprastą šildymo ar skysčio nutekėjimo, nustokite jį naudoti iš karto.Jeigu skystis netyčia purslų į akis, netrinkite akių ir nedelsiant plauti akis švariu vandeniu ir kreiptis į gydytoją nedelsiant, sunkiais atvejais.

8. Siekiant išvengti anomalijų šį produktą, rekomenduojama naudoti krovimo laidas, adapteris ir maitinimo adapteris pagamintas originalus gamyklos.

9. Prašome atliekų mobiliojo galia pagal valstybinės aplinkos apsaugos reglamentai.

ĮSPĖJIMAS:

Prašome naudoti šį produktą, pagal pridedamą instrukciją.Nesilaikant nurodymų gali kilti gaisras arba kiti sugadinti produktą.Šį gaminį laikykite ma¾iems vaikams.

Pakavimo sąrašas : 1pcs K39 energijos saugojimo maitinimas *1

(Šį produktą ateina su USB įkrovimo kabelis ir tarptautinės universalus adapteris)

【Apie Logistikos】

1. Kai kurių prekių pristatymo logistikos metodus mūsų parduotuvėje nėra rodomi užsakymo.Galite patikrinti stebėjimo informaciją šioje svetainėje https://www.17track.net/zh-cn/

Kaip baterija yra specialus produktas, mes pasirinkti skirtingus kanalus siųsti paketą, pagal jūsų pirkimo užsakymo sumos ar produkto svoris, (kai kurie kanalai neturi stebėjimo informaciją).

2. Dėl skirtingų laivybos kanalų skirtingose šalyse, pateikimą laiku bus skirtingi.Paprastai, galite gauti prekes per 10-50 dienų.Jei negalite rasti stebėjimo informacijos, prašome susisiekti su internetu klientų aptarnavimas.nesijaudinkite!

3. Nes kai kurie paketai gali siųsti tik 2kg prekes kai kuriose šalyse, kai kuriose šalyse reikia siųsti du paketus.

SVARBI PASTABA:

Prašome nesuteikia mums blogi atsiliepimai.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau, prieš suteikdamas mums blogas peržiūros.Mes stengiamės padėti jums išspręsti šią problemą!

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagyrimo ir padrąsinimo, ačiū jums labai!

Modelio Numeris K39
Ekranas Taip
Komplektacija Paketas 1
Nominali galia 130W
Tipas Li-polimero
Nominalus Galingumas 58000mAh
Baterijų Skaičius 1
Kilmės Žemyninė Kinija
Pakaitinis Akumuliatorius No
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Prekės Pavadinimas SUYIJIA
Svoris 1.1kg
Dydis 120*76*182mm

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *