S300 Elektrinis Skustuvas Pakeitimo Cutter Galvos Dalys Xiaomi Mijia S300 S500 S500C Elektrinis Skustuvas Cutter Galvos Tris Pjovimo Galvutės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€16.24 €10.39
  • Sku. d62765
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Ji priima dukart žiedas peilis net ir dvigubo sluoksnio peilio konstrukcija, kuri padidina suma barzda maitinti iki 50%, lyginant su vieno žiedo peilis ju, ir gali patekti du kartus barzda vienu metu.Iš viso 15 geležtės vidinių ir išorinių žiedų bendradarbiauti viena su kita, kad skustis barzda greitai.

Vadovas elektrinį skustuvą, yra įrengtas pagalbinis peilis su storis 0,08 mm išorinis žiedas pagrindinis peilis.Pagalbinis peilis yra atsakingas už kėlimo barzda pirmas, ir pagrindinis peilis gabalai nuo barzda greitai, todėl jis trumpas ir švarus.

Naudojant ECM elektrocheminės apdirbimo technologijų srityje aukštos kokybės įrangą apdoroti ašmenys ir peilis ju, ne tik sumažina išvaizdą metalo atplaišų, bet taip pat labai pagerina atsparumas dilimui įrankis.Trijų rinkinių, peiliai turi gera lygumo ir aukštas tinka su peiliu ju.

Snap šalinimo atidarymo skustuvo galvutės laikiklį ir išimkite seną galvą.

Suderinti naujas pjovimo galvutė su vidaus kortelę padėtį ir paspauskite žemyn, kad tilptų, kad užbaigti diegimą.

Produkto pavadinimas: elektrinis skustuvas vadovas

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS+metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Skustuvo Galvutės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas FGHGF

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *