8 Vnt LED Žibintai, Super Šviesus Žibintai Mini COB LED Žibintai Lauko Vandeniui Pagalbos Galvos Žibintuvėlis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€15.39 €7.70
  • Sku. d75521
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Apie šią prekę ️IPX4 nominali vertė reiškia, kad jis yra apsaugotas ir aptaškyti iš visų kampų.Elastiniai galvos dirželis sveria tik 30 gramų, be smegenų spaudimas ar glosto, ir ji yra lengvai pritaikyti bet kokio dydžio.Rinkinį sudaro: 8*priekinis žibintas(Baterijos neįtrauktos)

️Šviesos jūsų kelių ir apšviesti tamsoje su stipriausia 160. Reguliuojamas aukštos kokybės poliesterio audiniai galvos juostų, kad jūsų galva geriausi komforto.Jūs taip pat galite reguliuoti lempos galva aukštyn ir žemyn tinkamu kampu.

️Vandeniui patvarumas: Jis bus padengti smarkus lietus, šalta, karšta, ir nukristi ant žemės.Jos nominali IPX4, o tai reiškia, kad jis yra saugomas arba purškiamas vanduo iš bet kurio kampo.Pastaba: Mums nėra baterijų

️Trijų lygių tamsos režimas: Stipri šviesa -silpnos šviesos, blykstės, galite pakoreguoti režimą laisvai, pagal jūsų pasirinkimą

️Multi -funkcinis naudojimas -Tai puikus priekiniai šviesa yra iš tikrųjų Kalėdų kojinės, gimtadienius, Padėkos diena, Valentino Diena, Tėvo Diena, puiki dovana.Didelis žibintų LED LED super bright idealus pėsčiomis idealus vaikščioti, naktinis skaitymas, išvykos pėsčiomis, dviračių sportas, naktinė žvejyba, medžioklė, bėgiojimas, kempingas, kempingas, žygiai, nuskaitymo, žvejybos žibintai ir kitos ilgos nakties veikla

Specifikacija:

Produkto tipas: žibintai

Galia: 10W

Spindulio kampas: 180 laipsnių

Režimas: 3 režimai (stiprus, silpnas, mirgėjimo)

Baterijos: 3 x AAA baterijos (neįtraukta)

Šviesos šaltinis: priekinis žibintas

LED granulių modelis: COB LED

Kreiptis: lauke, kempingas, žygiai ir kt.

Spalva: Juoda, Raudona, Mėlyna

Pastaba: 1. Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Dėkojame už jūsų suprasti.

ABS Plastiko apvalkale

Tai žibintas pagamintas iš ABS medžiagos, kurios turi privalumų tvirtumo, patvarumo ir lašai pasipriešinimo.Išlukštentus gali padidinti tarnavimo priekinis žibintas.

Atsparus Vandeniui IPX4

Žibintas žibintuvėlis yra atsparus vandeniui IPX4, kurių galima išvengti purslų arba purškiant vandenį.Taigi jums nereikės nerimauti apie tai, lietaus ir sniego orai.Tinka vidaus ir lauko veikla.

Lengvas ir Nešiojamų

Labai lengvas, jūs galite turėti ją savo drabužių kišenėje, tai nereiškia, užima vietos Nuimamas Lankelis

Kai galva yra purvinas, jūs galite imtis jį žemyn ir išvalykite jį 3 Darbo Režimai

3 AAA baterijos naudojama priekinis žibintas gali būti pakeista bet kuriuo metu, nelaukiant.Runtime iki 30 valandų, mažas ir 2 valandas ant aukšto.

Prekės Pavadinimas POCKETMAN
Elemento Tipas Priekiniai žibintai
atsparus vandeniui Taip
Baterijos Tipas AAA
Sertifikavimo BMK, CE, CQC, GS, LPD, UL
Tikslas kempingas, žvejyba, žygiai, Turizmas
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *