Big Deal, 10X Failo Aplanką Metalo Talpyklą A4 Nerūdijantis Plienas Įrašą Valdybos Organizatorius Rišiklio Valdybos Meniu Įtvaras " Office Mokyklos Teac

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€109.95 €71.47
  • Sku. d81002
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Supimas aplink jokių klausimų tarnauja didelis minios, kaip gabaritas, patruliavimo, rangovai, statybos darbai, teisėsaugos, personalo, sandėliai ir gamyklos įgulų, mokytojai et.

Priemonės 12.4x8.6 colių, mados talpyklą gali turėti standartinį A4 formato dokumentus su lengvai ir lengvai klipas ir kilimo.

Nerūdijančio plieno medžiagos su žemo profilio įrašą, nešiojamų, ar saugoti prarasti dokumentus arba raštu notepad, iškarpinę yra puikus aksesuaras už jūsų darbas " on-the-go.

Medienos plaušų plokštės office mainų sritį naudoti klipas dokumentus ir rašyti pastabas.Paviršius ir suapvalintas briaunos ir kampai suteikia patogu laikyti.

Jūs galite geriau sutelkti savo dėmesį, kai dirbti ar studijuoti.Sukurta mokymosi, dažymas, grupės projektus, biuro ir namų naudojimui.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

10 x Iškarpinę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *