Mados Spausdinti vyriški Laisvalaikio Havajų Marškinėliai Su Atvartas Vieną Krūtinėmis Cardigan 3D Negabaritinių Mados Tendencija Harajuku Trumpas Rankovės

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€120.64 €42.23
  • Sku. d82141
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Ieškau marškinių kurie šaukia, laisvalaikio ir stilių?Mūsų Havajų paplūdimyje stiliaus marškinėliai puikiai tinka bet lauko nuotykius ar paplūdimio dieną.jis yra patvarus ir kvėpuojantis išlaikyti jums patogiai visą dieną.

Laisvi montavimo retro dizainas yra ideali tiems, kurie nori parodyti savo mados pusėje.Mygtuką-up stilius leidžia lengvai nešioti ir šalinimo, idealiai tinka tiems, kurie nori pereiti aukštyn savo išvaizdą greitai.Su savo energingas atogrąžų modelis, marškinėliai yra tikrai ruožtu vadovai, kur jums eiti.

Tai marškinėliai yra ne tik pareiškimą gabalas, tai praktiškai taip pat.Lengvas medžiaga, todėl jį lengva nešioti saulės ir jus cool visą dieną.Ir kai saulė krinta, ilgomis rankovėmis, pateikti papildomą aprėpties ir apsaugos.

Ar esate pozicijoje į paplūdimį dieną banglenčių arba tiesiog norite pridėti šiek tiek atostogų vibe jūsų drabužių spinta, mūsų Havajų paplūdimyje stiliaus marškinėliai yra puikus pasirinkimas.Su savo universalus stiliaus, tai marškinėliai puikiai tinka bet atsitiktinis proga.

Taigi, jei jūs norite išsiskirti iš minios ir pridėti keletą salų ritmais jūsų drabužių spinta, gauti savo rankas ant mūsų Havajų paplūdimyje stiliaus marškinėliai šiandien!

Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Stilius Atsitiktinis
CN Zhejiang
Taikoma Sezonas Vasaros
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis VYRAI
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga lajocelis, Viskozė
Audinio Tipas Popelinowy
Taikoma Scena Kasdien
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Modelio Numeris Trumpas
Elemento Tipas Marškinėliai

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *