Etiketės Balionėlis Stovėti Šilumos Etiketės Stovėti Terminės Etiketės, Etiketės Laikiklis Terminis Spausdintuvas Darbalaukio Etikečių Spausdintuvas Priedų

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€146.25 €73.12
  • Sku. d83886
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Terminis etikečių rulono turėtojai gali turėti daug ritinius, etiketes, ir jūs galite lengvai pakeisti etikečių rulono, kai reikia.Tai padeda taupyti laiką ir erdvę, gerinti darbo efektyvumą ir sumažinti atliekų.Savininkas yra pagamintas iš patvaraus KOMPIUTERIO, užtikrinant ilgą naudojimo laiką ir stabilumą.Ji yra suderinama su dauguma terminis etikečių spausdintuvai ir dydžių.

Savybės:

Medžiaga: PC

Spalva: Balta

Dydis: (vidut.)22.5*12*14cm/8.86*4.72*5.51 cm

Pakavimo sąrašas:

1*terminis etikečių rulono holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Didelės Talpos: galite spausdinti logistikos etiketės, parduotuvė ženklus, arba bet kokių kitų roll terminis etikečių lengvai naudodami šį laikiklį.Tai turi didelės talpos daugeliui etiketės ritiniuose.Jūsų stalas bus švarus ir tvarkingas dėka šį laikiklį.

2.Patvarus ir Stabilus: Pagamintas iš aukštos kokybės PC medžiagos, tai etikečių rulono laikiklio yra stabilumo ir dulkėms funkcijų.Ji taip pat saugo etiketės ilgą laiką ir leidžia išvengti smudging.

3.Naudoti Tiesiog: Reguliuoti etiketės įtampa užtikrinti sklandų spausdinimas be jokio trukdymo arba klijuoti.Etikečių rulono galima pakeisti lengvai ir greitai.Etiketės balionėlis yra lanksti ir gali prisitaikyti prie įvairių roll dydžių ir formų.

4.Efektyviai ir taupo Ženklo Turėtojas: Ji gali jums sutaupyti laiką ir erdvę, leidžia jums prijungti jį ant stalo arba sienos, per kelias minutes.Ji taip pat gali laikyti savo etiketes organizuotas ir prieinamas, kurie didina jūsų darbo efektyvumą.

5.Universalus Etikečių Rulono Laikiklio: galite spausdinti etiketes, bet kokiam tikslui, su šiuo etikečių rulono laikiklio, kaip jis gali tilpti įvairių dydžių ir rūšių terminis spausdintuvas popierius.Ji taip pat yra ekonomiškas ir stiprus.Dėl savo ilgaamžiškumo ir kokybės, tai etikečių rulono laikiklio bus jums gerai, ilgai ir spausdinti be jokio vargo.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Terminis Spausdintuvas Popieriaus Turėtojas

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *