42 colių, Nišoje Sumontuotas Židinys Šildytuvas, Linijinis in - Židinys, Žurnalus ir Krištolo Funkcijos, 750/1500W, Juoda (42")

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€3 749.54
  • Sku. d9202
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

✅DU MONTAVIMO BŪDAI: montuojamas ir Nišoje.Matmenys–44.02" X 6.30" X 17.72"(WDH) už bendrą dydį. 42.05" X 5.85" X SUDARĖ 15,75"(WDH) už įterpti aspektą.Dėl tikslesnės dydis informacijos, prašome patikrinti išsami Specifikacija PDF žemiau.viryklė, židinys, yra lengva pastatyti arba pakabinti židiniai su .Prijunkite ir naudokite pagal įtampos 120. Patalpose naudojami tik.

✅MODERNUS DIZAINAS ir MULTI LIEPSNA REŽIMAIS: Srauto linijinis, plonas ir blizgus išvaizdą pabrėžia, modernaus stiliaus, Tinka įvairių namų dekoravimo stilius.Realus žurnalus ir krištolo skaidrumo kubo pasninko lovos gali būti naudojamas atskirai arba mišinyje įvairių patirtimi. 3 spalvų viršų šviesa, 3 rūšių ugnies spalvos, laisvai reguliuojamas ir imituojamas šokinėja netikrą gaisro liepsnos sukurti šiltą atmosferą.Židiniai gyvenamasis kambarys, valgomasis, miegamasis, ir bet kur, jūsų reikalavimus, sukurti jaukią ir aktyvus namų jums.

✅ ŽIDINYS ĮTERPTI REŽIMAI: Dviejų aukštų Šildymo variantas su energijos 750w/1500w.Termostatas eina iš 71-99°F. priekinės oro angos (NE DANGTELĮ) ant židiniu, šildomos suteikti papildomo šildymo už kambarį iki 400sq ft.Įmontuota automatinė išjungimo laikmatis gali būti nustatytas nuo 1H iki 9H.Jūs galite perjungti virš rūšių sensoriniu ekranu ar nuotolinio valdymo pultelio .

✅ECO-ŽIDINYS ir SAUGOS: židinys įterpti naudojama LED technologija, kuri reikalauja nėra dujų/naftos, tiek it\ \ \ \ 's nerūkomojo/ ashless ir energijos taupymo.Kartu su priekinės grūdinto stiklo plokštės, it\\'s apsaugos ir lengvai įprasto valymo.Pašalinimo stiklo plokštės, patikrinkite, ar instrukcija pirmas.Būsto sauga, Ji built-in perkaitimo apsauga prietaisas, kuris padės sumažinti išjungimas kai šildytuvas yra superheating.

✅GARANTIJA: Kaip profesionalus židinys gamintojas, dirbo židinys įterpti R&D, už metus, jis siekė sukurti tobulą pirkimo patirtį, todėl mums rūpi mūsų klientų\\ " grįžtamojo ryšio. 1 metų Garantija ir Paramos , nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų, patenkintas sprendimai turėtų būti pateikta.KAD DABAR ir suteikti jūsų namų šiluma nauja apdaila.

Formos stačiakampio formos
Data Pirmą 18 sausio, 2022
Galia (W) 1w
Šildymo Aprėptis 400 Kvadratinių Metrų
Prekės Svoris 57.9 pounds
Baterijų 2 x AAA tipo baterijos reikia. įtrauktas
Diegimo Tipas Mount
Finišo Tipas stiklas
Vėdinimo Tipas Ventiliacijos Nemokamai
Baterijų Skaičius 2 x AAA tipo baterijos reikia. įtrauktas
Įtraukti Komponentai Rąstai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Įtampa (V) 6V
Maitinimo Šaltinis Corded
Šilumos Galia 5118 Britų Šiluminių Vienetų
Spalva Juoda
Kilmės Žemyninė Kinija
Įrašymo įrenginio tipas Kvarcas
Kambario Tipas Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis
Stilius Pastatytas, Modernus Stilius
ASIN B09QQB5R3H
Speciali Funkcija Reguliuojamas
Gaminio Matmenys 6.3 D x 44.02 W x 17.72 H
Medžiaga Metalo

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *