Nėrinių Kaklo Choker Nėrinių Choker Karoliai Gotikos Choker Karoliai Pakabukas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€5.84 €2.92
  • Sku. d98507
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

OOTDTY

Patogus reguliuojamumas - jį galite reguliuoti choker dydžio, kaip jums patinka, priklausomai nuo dydžio jūsų kaklo,tinka beveik visi kaklo dydžio.

choker galite suknelė su visų rūšių cosplay&lolita suknelė, mini-sijonas.

Puikus dizainas - tai choker apykaklės, karoliai su big Bowknot yra nuostabiai sukurta, nėriniai, lankas ir nepriklausomo yra harmoningai , todėl atrodo labiau subtilus ir gražus, kuris gali jums sukurti ir puikus formos ir padidinti savo žavesio.

Kokybės medžiagas - daugiausia pagaminti iš kokybės nėrinių medžiagos, kuri yra minkšta ir patogi nėra lengva sulaužyti, jie yra saugūs ir šviesos, kad jums dėvėti; jūs galite dėvėti juos ilgą laiką .

Dovana - madingas, baudos kūrinys, puikiai tinka kaip dovana gimtadienio, vaikų diena, helovinas, kalėdos, kalėdų, naujų metų išvakarėse, ir kt.tinka dress-up, apsimesti žaisti, , cosplay, gimtadienio, gotikos grupė, , helovinas šalis, kalėdų šalis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nėriniai

Spalva:Juoda/Balta

Dydis:Apytiksl.Reguliuojamas 49cm/19.29 į

Komplektą Sudaro:

1xChoker Karoliai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *