Elektroninis Durų Užraktas Belaidžio imobilizavimo Durų Skląstį Už Stovyklautojas Priekabos Anti-Theft Deadbolt Prieigos Kontrolės Sistema RV

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€242.74 €118.94
  • Sku. d105025
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Išlaikyti savo RV saugiai ir patogiai su šiuo cinko lydinys kemperis užraktas.Jame keturgubas saugos konstrukcija, kuri apsaugo nuo neteisėtos prieigos ir yra saugus ir patogus atrakinimo metodas.Mėgautis jūsų kempingas kelionę su ramybe!

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda, balta

Medžiagos: cinko lydinys, PA (baterijos dangtelis)

Baterijos tarnavimo laikas: 3-5 metai

Svoris: apie 1600g

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektroninis Durų Užraktas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Su dviejų klavišų Derinys Užraktas: Šio durų užraktas suteikia jums galimybę naudoti nuotolinio valdymo pulto, arba dviguba klavišų derinys, užrakinti, atrakinti jūsų RV.Jūs galite reguliuoti kodas derinys užraktas, kaip jums patinka.Šio durų užraktas daro savo transporto priemonės atvykimo lengva ir saugi.

2.Keturgubas Saugos Dizainas: Šį RV durų užraktas funkcijos slaptažodį, klaviatūra, nuotolinio valdymo pultas, mechaninė klavišą ir maitinimą, užtikrinti, jūs galite lengvai įvesti savo RV bet kurioje situacijoje.

3.Idealus Waterproofness: Pagaminti iš vandeniui cinko lydinys, ši RV laiptinės spyna atspari rūdims.Tai suteikia tikrai aukšto lygio saugumą ir stabilumą jūsų RV.

4.Universalus Naudojimas: nesvarbu, Ar jūs turite RV, priekabos, kemperių, sunkvežimis, ar garaže, tai durų spynos gali dirbti už jus.Ji suteikia paprastas ir saugus būdas užrakinti ir atrakinti duris su lengvumu.

5.Daugkartinio naudojimo Dizainas: Šį RV durų užraktas yra daugkartiniai ir gali suteikti jums sklandžiai ir patogi rankena ilgą laiką.Tai smulkiai sumaltas ir poliruoti iš kieto metalo, kuris gali atlaikyti oro ir smūgio .Spyna yra lengva valdyti ir tinka bet kokios standartinės RV durų[3] .

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *