Automobilių Odos Atstatymo Skysčio Automobilių Valymo Skystis Restauratorius Greitai Restauratorius Automobilio Interjeras Automobilių Interjero Odos Dalis

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€11.32 €5.65
  • Sku. d163645
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mūsų Auto Atnaujinimas Valymo Agentas, jums gali suteikti jūsų odos sėdynės naują išvaizdą.Atstato ir apsaugo jūsų oda elementai, praturtinti savo gyvenimą ir pagerinti jų išvaizdą, ar jie yra odinės sėdynės, diržai, batai, ar sofos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Odos Atnaujinimo Agentas

Medžiaga: Skystas

Svoris: apie 95g

Dydis: apie 3.5*9.5 cm (1.37*3.74 colių)

Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas:

Odos Atnaujinimas Agent*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atkurti Elastingumą: Jūsų natūralios odos prekes bus kaip naujos išvaizdos iki 12 mėnesių po gydomi Odos Atnaujinimas Agentas, kuris taip pat atkuria jų blizgesį ir elastingumą.

2.Paprasta Naudoti: Tiesiog pašalinti bet kokius matomus paviršiaus dėmes, taikyti produktą tolygiai su kempinės ir nuvalykite paviršių.Tada, leiskite produktui išdžiūti dėl 5-8 minutes.Tai paprasta ir nereikalauja jokios specialios įrangos ar žinių renovuoti natūralios odos.

3.Ne Žalą Žmogaus Sveikatai: nėra kenksmingų cheminių medžiagų, Odos Atnaujinimas Agentas, ir nepakenks odos arba žmonių sveikatai.Tuo pačiu metu, ji gali veiksmingai pašalinti teršalus nuo odos paviršiaus.

4.Švarus Patogiai: Odos Atnaujinimo Agentas užtikrina kruopščiai nuvalyti odos eksterjeras priežiūrai, odos gaminiai.Jis didina odos švelnumą ir lygumą nors ir teikia efektyvų valymą.

5.Didžioji Naudojimas: galite naudoti šį produktą, atkurti ir apsaugoti odos elementus, didinti jų grožio ir patvarumo, ar jie yra odos sėdynės, diržai, sofa-lova, batai ar kiti odiniai aksesuarai.

Specialios Funkcijos Greitai Restauratorius Automobilio Salono Valiklį
Prekės Tomas 50ml
Modelio Numeris Odos Atnaujinimas Agentas
Prekės Svoris 95g
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *