Klostyti Vyrų Languotas Poli Viskozė, aukščiausios Kokybės, Škotijos Naudingumas Klostyti Tradicinės Aukštaitijos Vyrų Klostyti

(1.00)
Prieinamumas: Sandėlyje
€105.55 €84.44
  • Žymos: Klostyti
  • Sku. d146216
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

AUDINIO KOKYBĖ: 100% Poli Viskozė Importuojamų audinių bauda kokybės.Languotas Naudingumas KIlts, yra pagaminti iš Sunkiųjų Poli Viskozės Audinio prabangus ir tradicinių jaustis ir atrodyti.

DEBESIS KLOSTYTI DYDIS VADOVAS: NESIRINKITE REGULIARIAI KELNĖS/DŽINSAI DYDŽIŲ.Naudojant audiniu, matavimo juosta, Įvertinti tikrąjį juosmens ties bamba, jei jūs manote, kad jūsų škotijos klostyti bus sėdėti.Užsakymo dydį jūs priemonė.Prašome Patikrinkite Savo Dydį.

PATRAUKLUS DIZAINAS: Šis dizainas taktinis Klostyti dėvėti turi du krovinių kišenės, vienas ant kiekvienos pusės, kuri yra labai naudinga atlikti kasdien priedus, pavyzdžiui, mobiliųjų telefonų, Raktus, medžioklės įrankiai, ir valets Mūsų Klostyti turi 2 Reguliuojami Diržai su Sagtimi Uždarymo geriausiai tinka. 23 Colių Standartas Lašas Ilgio.

RŪDŽIŲ MEDŽIAGA: Aukščiausios kokybės rūdžių aparatūros medžiagos, su metaliniu snaps labiau sustiprina grožio šių unikalių klostyti didelis ir aukštas.

PASITENKINIMAS GARANTUOTAS: Mes garantuojame, kad mūsų produktai mens kilts yra Aukštos Kokybės Tikri.Tiesiog susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Produkto Aprašymas

Lytis VYRAI
Kišenėje sijonas KENDO
Tipas Klostyti
klostuotas sijonas Trumpas sijonas
Modelio Numeris FT-1111
vyriški sijonas Trumpas sijonas
Medžiaga PU
Klostyti Pasaulyje garsaus kostiumas
CN Zhejiang
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *