2X Žurnalas Turėtojas Kabinti prie Sienos tvirtinamas Laikraštis Periodinių Knyga Dokumento Failo Krepšelį Lentynos, Sandėliavimo Stovi-Auksą

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€37.98 €24.69
  • Sku. d14755
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

2X Žurnalas Turėtojas Kabinti prie Sienos tvirtinamas Laikraštis Periodinių Knyga Dokumento Failo Krepšelį Lentynos, Sandėliavimo Stovi-Auksą, patvarus rūdžių atsparia apdaila, tvirtas, sunkiųjų ir rūdžių įrodymas.

Prie sienos tvirtinamas Žurnalas Turėtojas: Su rankena, krepšys gali būti pakabinti ant sienos, kaip dekoratyvinis knygos stalčiuko

Žurnalas Saugykla, Laikraščių Stendas: Puikiai tinka saugoti ir rodyti žurnalai, laikraščiai, dokumentai, knygos namuose ar biure.

Šiuolaikinės dekoratyvinės stalas organizatorius saugo visus savo failus, paštas, katalogų arba žurnalų organizuotas

Naudojimas: Namų puošybai ir pan

Novatoriškas nešiojamų laikraštis saugojimo krepšys gali būti pakabinti ant sienos, atliktų ranka ir gali būti įdėti butas.

Papuošti sienos: Jūs galite įdėti dekoratyviniai elementai, pavyzdžiui, ornamentų, gėlių, knygų ir amatų stovas, kad jūsų kambarys tidier ir daugiau stilingas.

gali būti naudojama papuošti namų ir saugoti knygas.

spalva:Aukso

Medžiaga:metalas

dydis:38*25.5*10cm

Pakuotės Turinys:

2 * darbalaukio saugojimo krepšys

Pastaba: yra keletas šiek tiek lydmetalio sąnarių ir gedimų, dėl bendrų dėl vadovo procesą.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *