Galvos Masažas Šepečiu Galvos Priežiūros, Valymo Šepetys, Šampūnas, Plaukų Šveitimas Brush Tool, Ne-dirgina Galvos Massager Šepetys Plaukų Galvos odą

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€69.77 €34.88
  • Sku. d148410
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mėgaukitės atpalaiduojantis ir gaivus šampūnas patirtimi su mūsų silikono šampūnas teptuku.Tai aukštos kokybės teptuku švelniai masažas jūsų galvos oda, o pašalinti purvą ir trupinius.Ji yra paprasta naudoti ir tinka bet kokio galvos odos ir plaukų tipą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Plaukų Galvos Odą Massager

Medžiaga: Silikonas

Svoris: apie 73g

Dydis: apie 11cm x 2,5 cm/4.33*0.98 colių

Pakavimo Sąrašas:

1* Plaukų, Galvos Odos Masažas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuostabiai Meistriškai: Šis plaukų, galvos odos massager švelniai stimuliuoja jūsų odą minkšta ir aukštos kokybės silikono medžiagos.Jie yra ilgaamžiai ir nėra lengvai deformuojasi.Jie neturi dirginti jūsų odą, nes jų puiki kokybė ir pasirinktos konstrukcijos.

2.Atsipalaiduoti ir Žinutės: Šis plaukų, galvos odos massager gali padėti jums atsipalaiduoti jūsų galvos odos ir pleiskanomis jūsų odą.Ji tinka tiek sausos ir šlapios narių ir nereikia jokių baterijų.Tai yra paprastas ir veiksmingas būdas padidinti jūsų plaukų priežiūros rutiną.

3.Žmogaus Inžinerijos Matmenys: Šis plaukų, galvos odos massager yra apvali rankena ir ergonomiškas dizainas, kad būtų lengva rankena ir naudoti.Jis švelniai valo plaukus ir masažas jūsų galvos odą, suteikia jums patogus ir taupantis skalbimo patirtis.

4.Multi-purpose Dizainas: Šis plaukų, galvos odos massager gali pleiskanomis jūsų odą švelniai ir nepakenks jūsų plaukams, kurie gali padėti sumažinti plaukų slinkimą ir skatina plaukų augimą.Ji taip pat gerina galvos odos skysčių apytaką ir mažina spaudimą, kuris gali pašalinti galvos, trupinius ir kitus nešvarumus efektyviai.

5.Plačiai Taikoma: nesvarbu, ką jūsų galvos odos ir plaukų tipą, tai plaukų galvos odą massager gali dirbti už jus.Jis gali dirbti vyrų plaukų storis, ilgis, riebi ar sausa.Taip pat švelnus ir veiksmingas vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms, ir gyvūnams, turintiems jautrią odą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris plaukų galvos odą massager

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *