Mažų Automobilių Grandiklis Lipdukas Valiklis Priemonė Automobilio Lipdukas Valiklis Universalus Valymo Razor Grandiklis Įrankis Mažas, Grandiklis, Priekinio Stiklo

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€32.62 €22.83
  • Sku. d166697
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Puikus įrankis pašalinti lipdukai, etiketės, klijai ir nešvarumus nuo jūsų automobilio.Tai grandiklis yra bekvapis ir pašalina bet klijų likučiai, be žalos jūsų automobilio paviršiaus.Jis gali išvalyti dauguma dalykų apie savo transporto priemonė su lengvumu.Ji yra taip pat lengva nešiotis ir laikyti savo daiktadėžė ar kamieno.Gauti jūsų šiandien ir mėgautis švarus automobilis!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Lipdukas Grandiklis

Medžiaga: Chromo Vanadžio Lydinio Plienas

Dydis: apie 30mm*25mm/1.18*0.98 į

Tikslas: pašalinti dulkių, dalelių

Naudojimas: Nuimkite dažų intarpų ir pažeidimų

Pakavimo Sąrašas:

1* Automobilinis Lipdukas Grandiklis (Random Logotipą, Atsitiktinai Virvę Spalva)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Meistriškumo: Nes jos sunku legiruotojo plieno peilis su atrinkti meistriškumo, tai grandiklis yra tvirtas ir ne taip lengva nutraukti.Ji turi dilimui ir bekvapis rankena, kuri tinka jūsų ranka patogiai.Ji gali saugiai ir be vargo pašalinti etiketes ir lipdukus nuo savo automobilio be žalos paviršiams.

2.Paprasta Naudoti: Tai grandiklis padės jums atsikratyti vargo valant sunkiai pašalinamus nešvarumus nuo jūsų automobilio.Jums gali veikti ji lengvai su ranka, ir tik sunkiai toli bet lipdukas ar lipdukai.Ji yra paprasta naudoti ir suteikia jums gerų rezultatų.

3.Paprasta Vežti: Tai grandiklis yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Jis ateina su virve patogiai laikyti.Jo mažas dydis leidžia patikimas ir greitas jūsų automobilio valymo pareigas.

4. Platus Pritaikymas: Tinka pašalinti etiketes, rašalo intarpų, dažų dėmės, lipdukai, arba klijų likučiai, Mažų Automobilių, gremžtuku, turintys įvairias programas ir naudoja ir tvarko visus su lengvai ir efektyvumą.

5.Unikalus Pateikti: Šis automobilis decal grandiklis gali padėti jums atsikratyti lipdukai, etiketės, klijai, purvo ir atspalvių ant jūsų automobilio.Tai taip pat puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams, kuriems reikia pašalinti lipdukai ir atspalvių lengvai ir saugiai.Jie bus patinka šis universalus įrankis savo gimtadienius ir kitas ypatingas dienas.

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Tomas Grandymo

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *