Šilumos Skydas Garso Deadener Automobilių Izoliacijos Šiluminis Triukšmas Įrodymas, Mat 10mm 48"X39"

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€25.11 €17.58
  • Sku. d184453
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Specifikacijos

Medžiaga: Pagal sluoksnis: Stiprus atgal klijai; Vidurinis sluoksnis: Didelio tankio putų medvilnė; Viršutinis sluoksnis: Aliuminio folija

Dydis: 1.2 m(47.24") ilgio,1m(39.37") pločio, 10 mm, storis(394mil).

Teikia puiki garso izoliacija ir absorbcijos efektyvumą, šilumos izoliacija, atsparus vandeniui ir moistureproof, slopinimas ir geri šilumos insution.

Stipri savarankiškai klampus veiklos rezultatų, gali sulėtinti senėjimo jūsų automobilio dažų

Pakuotė, produktas yra perlenkta geriau pristatymas

Pakuotė

1x Lauktuvės Šilumos Izoliacija

Funkcija

1) Šis produktas yra 100% brand new

2) Gali būti naudojami visą interjerą kokios transporto priemonės, įskaitant: grindų skydas, durys, kiliminė danga pagal/sėdynės, aktorius ir stogas, bagažinė, bagažo skyriaus dangtis, ugniasienės (vidinėje pusėje).

3) mažinant arba sulaiko garso vibracijos metalo plokštės, jūs galite pašalinti kelių transporto triukšmo.

4) Lengva įdiegti, tinka įvairių automobilių modelių, tiesiog apkarpyti gabalus, kad tilptų, nulupkite ir vieta, ir ranka roll, siekiant užtikrinti gerą sukibimą.Ne purvinas dažų purkštuvu arba klijų reikia įdiegti šį produktą.

5) Šis automobilis izoliacija yra naudojama daugelyje programų, tokių kaip raumenų automobilių, karšto strypai, šviesos kruiziniai laivai, importas, tiuneriai, gatvės juostos, pelės juostos, klasikinių automobilių, lenktynių, automobilių, vertybinių popierių automobiliai, seni antikvariniai automobiliai, paėmimas, sunkvežimių, low rider ir daug daugiau.Mes net turime klientų, naudojant jį ant savo Visureigių, mikroautobusų, RVs, prabangūs automobiliai, kemperiai, jachtos, RVs ir mokykliniai autobusai

Nauda garso izoliacija

Sumažinti kelių eismo triukšmo

Jei jūs dažnai važiuoti nelygiais keliais ar dėl triukšmingų greitkelių, garso izoliacija, gali atnešti jums daugiau komforto.Tai sumažins triukšmo, kelių ir kitų vairuotojų.Tai padarys jūsų vairavimo lygesnė ir turi pridėtinę naudą, geresnį žiniasklaidos klausytis.

Padidinti muzika

Naudoti garso izoliacija, kad jūsų radijo aiškiau.Jums nebereikės turn it up, nes eismo triukšmas.Tai ne tik gera muzika, bet ir audio knygos ir telefonai skambės geriau, taip pat.

Gerinti privatumo

Jei nenorite, kad kiti žmonės, ant kelio, ir išgirsti, ką jūs klausotės, garso izoliacija apsaugo nuo triukšmo pabėgti.Garso izoliacija padės jums.

Šiltas žiemą ir vėsus vasarą

Šis automobilis izoliacija padės sumažinti jūsų vidaus temperatūros vasarą, jus šilta žiemą, sumažinti variklio/tunelis/konsolę.

Apsaugoti automobilių dažai

Vasarą temperatūra yra per aukšta, variklis veikia dideliu greičiu ir pagreitina ilgą laiką, ir išskiria šilumą, kuri gali lengvai sukelti senėjimo ir blukimas automobilio dažų; šilumos izoliacija trinkelėmis, galite apsaugoti ją.

Padidinti automobilio gyvenimą

Vasarą dėl aukštos temperatūros ir ilgalaikio vairavimo, tai lengva sukelti salono kaisti ir sukelti gaisrą, kuris gali rimtai sugadinti jūsų automobilį.Naudojant šilumos izoliacija pagalvėlės gali pratęsti gyvenimą automobilį.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *