Kiaulių Ventiliatorius Mielas Stalas Gerbėjai Mažas, Ramus, Mielas Kiaulių Dizaino Nedidelis Nešiojamas Ventiliatorius Stalo Ventiliatorius Nešiojamą Gerbėjai Nešiojamieji Įkraunamieji Stalinis Ventiliatorius

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€14.10 €7.05
  • Sku. d233321
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mažų ir Nešiojamų USB Ventiliatorius su Miela Išvaizda ir ABS Medžiagos.Džiaugtis Labiau Vienodas Oro kiekis su šis Įdomus ir Praktiškas Ventiliatorius.Idealiai tinka Namuose, Biure, arba Keliauti.USB Įkrovimo Suderinama su Bet kuriuo Įrenginiu.

Medžiaga: ABS

Svoris: 200g

Dydis: 10.8*5.8*5.8 cm

Įkrovimo laikas: 2-4 valandos

Galia: 1.5 w

Sąrašas:

Ventiliatorius*1

Duomenų kabelis*1

Virvelės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugiau vienodas oro kiekis: Ši kiaulių ventiliatorius turi keturis ventiliatorius lapų, kurie gaminti daugiau vienodas oro kiekis jūsų patogumui.Ventiliatoriaus mentes sumažinti oro srautas tolygiai, todėl švelnus ir malonus vėjas, kuris yra ne per griežta ar per daug lengvas.

2.Ilgalaikį baterijos veikimo laikas: Mėgaukitės cool breeze šio kiaulių ventiliatorius 3-6 valandas vieną mokestį.Ji turi įmontuotą aukštos kokybės ličio baterija, kuri palaiko USB jungtį ir gali būti visiškai įkrautas per 2-4 valandas.

3.Lengvas, skirtas nešiotis: Su savo mažo dydžio ir šviesos svorio, tai kiaulių ventiliatorius yra vėjas, vežti ir saugoti.Jūs galite įdėti jį į savo rankinėje, kišenėje, stalčiuje ar stalinis, nesirūpindami apie kosmosą.Šis ventiliatorius jus cool, kur jums eiti.

4.Puikus ABS medžiaga: ventiliatorius lapai yra minkštas ir švelnus, todėl jie negali pakenkti jums ar jūsų mažyliai.Ventiliatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra patvari ir atspari deformacijai ar žalą, suteikia ilgalaikį malonumą.

5.Pridėti įdomus savo gyvenimą: Ši kiaulių ventiliatorius yra smulkių dekoro jūsų stalo ar lentynos, su šiek tiek pakelta nosis ir mielas išvaizdą, kuri primena kiaulių galvos.Ji bus padaryti jums šypsena kiekvieną kartą, kai jūs žiūrėti į jį.

Tipas Fanera
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Kiaulių Ventiliatorius

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *