Lipni Kabliukai Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno Sienos Kabliukų Vandeniui Lipni Kabliukai Kabo Vonios Rankšluosčiai Klavišus Sienos Hoo R9r1

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€1.52 €0.84
  • Sku. d238277
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno apdailos užtikrinti, ilgaamžiškumas ir patikimumas, su galinga klampumo, kiekviena klijais, kablys gali turėti iki 22 svarų.

Nors lipnios kabliukų yra naudojamas ant sienos virtuvėje ar vonios kambarys, Jame nebus nukristi dėl atsparus Vandeniui ir aliejui-įrodymas.Jokios įtakos jo klijų ir sandarinimo galia.

Jums nereikės gręžti skyles į sienas, tiesiog reikia nuplėšti plėvelę ant galinio kablio, tada padėkite jį ant paviršių, kurį norite įvesti, paspauskite toliau ranka, o šalia pakabinti bet viskas leidžiama, taupyti savo laiką ir energiją.

Lipnios kabliukų yra plačiai klijuoti ant įvairių paviršių, pavyzdžiui, plytų, stiklo, metalo, medžio durys, lentos, metalo, nerūdijančio plieno, tinka tapetai, dažai, dažytos sienos ir šiurkštūs paviršiai.

Medžiaga: 304 Nerūdijančio plieno

Dydis: 6*1.8*3cm

Spalva: Juoda, Sidabro

Komplektą sudaro: 1 vnt Kablys

Pastabos:

Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Nėra. Kabliukų 1 Vnt
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *