24 Pack Plūduriuojantis Batų Lentynos,Skaidrus Akrilo Sienos Montuojamas Batų Ekranas Lentynos,Ekrano Kolekcines, Batų&Sneaker

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€56.09 €34.78
  • Sku. d240083
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

24 Pack Plūduriuojantis Batų Lentynos,Skaidrus Akrilo Sienos Montuojamas Batų Ekranas Lentynos,Ekrano Kolekcines, Batų&Sneaker

[RODYTI SAVO VIRŠŲ BATAI]: Savo mėgstamą batai neturėtų užrakintas išsilakstyti lauke.Imtis tų unikalių Sportbačiai iš dėžutės ir parodyti jiems visiems.Tai Akrilo Plūduriuojantis lentynos yra puikus jums parodyti savo vertinami sportbačiai ant sienos.

[Tvirtas Ir Sunkiųjų]: lentynos yra gražus storio akrilo,montuojamas ant sienos su dviem varžtais&inkarai ir užtikrina man, kad jis gali turėti svorio.Jis neturi jokių kliūčių priekyje trukdo atsižvelgiant duomenys pateikiami ant lentynos

[LENGVA ĮDIEGTI]: yra du iš anksto išgręžtas skyles ant kiekvienos lentynos.Kiekviena lentyna yra montavimo priedai.Gipskartonio inkarai gali apsaugoti sieną ir sumažinti žalą sienos.

[Daugiafunkcį]: Tai nematomas plūduriuojantis lentynos yra ne tik puikus rodydami savo Sportbačiai, bet taip pat gali rodyti nuotraukas, Maži augalai, Namų Dekoro.Jie taip pat gali būti naudojamas kaip vonios kambarys, sandėliavimo lentynos.

[KOKYBĖS GARANTIJA]: storio 1/4inch akrilo sienos lentynos yra stiprus ir gali lengvai atlikti 6 svarų dalykų.Mes esame labai įsitikinę, kad mūsų produktų kokybę.

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: Akrilas

Dydis: Apie 20 x 7.6 x 4cm

Pakuotės Turinys:

24 x Batų stendas

4 x varžtų rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *