Papuošalai Kelionių Organizatoriaus Roll Papuošalų Dėžutė Organizatorius Moterų Patvarus Papuošalai Saugojimo Bylos Roll Papuošalai, Krepšiai ForTravel

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€206.46 €103.23
  • Sku. d281583
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Mados ir nešiojamų Papuošalų Organizatorius Atveju bus išlaikyti jūsų juvelyrika organizuotas.Ji turi pakankamai vietos visus savo papuošalus ir penki pagrindiniai skyriai, kurių kiekvienas turi auskarą skydą ir užtrauktuką, kad užsidaro sklandžiai.Kaip dovaną šeimos nariams ir draugams, tai organizatorius atveju yra fantastinis!

Specifikacija:

Dydis: (vidut.) 24.5*17*4.5 cm/9.65*6.69*1.77 cm

Spalva: Medžiaga: Poliesteris

Saugojimo: auskarai, žiedai, karoliai, apyrankės, sagės, plaukų clips, laikrodžiai ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

1* Papuošalai Kelionių Organizatoriaus Atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Nešiojimo: Mūsų Papuošalai Kelionių Organizatoriaus Atveju daro paprasta paketą ir organizuoti savo neįkainojami papuošalai.Tai idealiai tinka verslo keliones, nes tai tik 250g, 24.5x17x4.5cm dydžio ir turi keletą kišenės ir skyriai.

2.Daugiau Funkcijų: Mūsų papuošalai kelionių organizatoriaus atveju yra du žiedas saugojimo maišeliai, du elastinga auskarai plokštės, du multi-purpose elastinės juostos, penkių karoliai įrašus, ir du auskarai saugojimo plokštės be savo novatoriškas dizainas.Lengvai pasirūpinti savo reikmenys patogiu būdu.

3.Nėra Lengva Pertrauka: Atrasti savo essentials " on-the-go su mūsų Papuošalai Kelionių Organizatoriaus Atveju.Sklandžiai-užtrauktukas uždarymo ir minkštas audinys interjero, yra skirta užtikrinti saugų ir veiksmingą prieigą prie jūsų papuošalai, o atsparaus korpuso ir daugkartinio naudojimo medžiagos garantuoja ilgalaikį naudojimą.

4.Lengva Naudoti: Mūsų papuošalai kelionių organizatoriaus atveju, apsaugo nuo nuostolių ir painiojimąsi, suteikiant atskirą karoliai kišenės ir elastinga juostos.Ji yra būtina kiekvienam keliautojui, nes ji sklandžiai užtrauktukas uždarymo, 5 pagrindines sritis, ir daro organizuoti savo brangenybės, todėl daug paprasčiau.

5.Puiki Dovana: Mūsų madingas kelionės atveju bus išlaikyti jūsų juvelyrika organizuoja ir idealiai tinka šeimos atostogoms, verslo keliones, ir parodose.daro miela dovana šeimai ir draugams.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesteris

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *