Drąsus Meilės Kupidonas Asimetrinė Auskarai Išskirtinį Moterų Mados Auskarai

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€11.11
  • Sku. d296464
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Priedai parduotuvėje yra visi supakuoti į permatomus plastikinius maišelius, ir maži priedai yra ne reali aukso ir sidabro, kuris negali garantuoti nuolatinį blizgesį.Spalvos lemia netinkamas dėvėti ne kokybės problema.Skaitykite papuošalai, techninės priežiūros instrukcijos, kai dėvėti!

Techninės priežiūros instrukcijos, priedai:

Papuošalai turėtų vengti tiesioginio kontakto su cheminėmis medžiagomis (kvepalai/technics/odos priežiūros produktus).Reikėtų vengti nešioti per maudymosi/plaukimo/didelio fizinio krūvio, kiek įmanoma.Jei ne dėvėti, ji turėtų būti saugoma dėžutę arba maišelį uždaru būdu, vengti ilgalaikio sąlyčio su pagreitinti oksidacijos, kaip ilgai, kaip jis išvengia rūgščių, šarmų ir drėgnoje aplinkoje.Drėgna aplinka apima: nėra nešioti, kai maudytis ir plauti veidą, nereikia nešioti, kai prakaitavimas daug, ir nusausinkite sausu skudurėliu prieš sandėliuojant; Vienas desikantas turėtų būti pateikiami papuošalų dėžutė, kurioje papuošalai yra dedamas (į desikantas papuošalų paketas taip pat gali būti pakeistas);

Specialiosios techninės priežiūros yra taip:

1. Papuošalai yra dažnai keičiami.To paties papuošalo neturėtų būti dėvėti ilgą laiką.Ypač karštą vasarą, papuošalai danga bus lengvai griovė dėl ilgalaikio kontakto su prakaitu.Taigi, tai yra geriau parengti keli gabaliukai papuošalai dažniau keisti.

2 Metu varginantis procesas, jei yra laiko , tai geriausia, nuvalykite jį dažnai su bauda flanelė audiniai išlaikyti papuošalai blizga.

3. Papuošalai yra labiausiai pažeidžiamas, kai veikiami chemikalų.Kvepalų maudymosi, chloro plaukimo ir druska, jūros vanduo sukels tam tikrų korozijos papuošalai, taip ir papuošalai turi būti pašalinti, prieš maudymosi arba baseinas.

4. Kiekvienas gabalas papuošalai turėtų būti laikomi atskirai, kad būtų išvengta maišyti su kitais papuošalai ar kietus objektus, kad būtų išvengta trinties ir sugadinti tarp jų.

5. Kai jums koreguoti dydžio žiedas ir atidarykite ir uždarykite stud auskarai, nereikia traukti, o uždaryti sunku išvengti papuošalai iš deforming ir plyšta, tai geriausia paklausti, profesionalus papuošalai palydovas tai padaryti.

6. Dalys, priedai, su sudėtinga stilius negali būti sunaikinti.Tai geriausia eiti į specialybės parduotuvėje per šešis mėnesius profesionalus valymas ir priežiūra.

7. Žmonės su alerginė odos turėtų nešioti aukso papuošalų atidžiai.Jei odos alergija pasireiškia per nešioti, prašome nustoti nešioti jį iš karto ir eiti į ligoninę dėl egzaminavimo.

8. Kai nėra dėvėti, medvilnės audiniai arba popieriaus, gali būti naudojamas nuvalyti paviršius lengvai pašalinti vandenį ir purvą.Padėkite jį į sandarų maišelį ar dėžutę, kad būtų išvengta sąlyčio su oru.Švarus papuošalai, laikas nuo laiko, ir naudokite minkštą bauda šepetėliu nuvalykite paviršių papuošalai pašalinti paviršiaus dėmes.

Auskarai Tipas Lašas Auskarai
CN Kinija
Medžiaga Metalo
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Auskarai
Metalų Tipas Vario Lydinys

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *