[TR] 5 Pavaros 999,999 Flash Neskausmingas Elektrinis Epiliatorius Moterys, IPL Lazeriniai Plaukų Valiklis Nuolatinio Profesinių Namų Photoepilator

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€812.54 €406.27
  • Sku. d33888
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

➡️ Už prieinamą kainą namų plaukų šalinimo

Pažangiausių technologijų: Tai super galingas lazerinis epiliatorius naudoja naujausias lazerių technologijas, kurios yra pažangiausios sistemą, siekiant užtikrinti profesinių rezultatų.Pagal klinikinius rezultatus, tai nepriekaištinga oda plaukų šalinimo prietaisas gali sumažinti plaukų augimo iki 96% tik nuo 4 iki 8 savaičių naudojimo!

● Plaukų šalinimo lazeriu technologija leidžia šią technologiją būti saugiai naudojamas komfortą savo namuose.Lazerinis epiliatorius yra švelnus, saugus, paprastas ir patogus, jį galima naudoti namuose

➡️ Privalumai VEIDO epiliatorius

● Energijos stabili.

- sumažinti melanino: Tiksliai irradiate melanino plaukų folikulus

● Flash atnaujinti: Nekilnojamojo plaukų skaičius skystųjų KRISTALŲ ekranas paprasta operacija.

● Impulso šviesos: Suprojektuoti padės pašalinti plaukų augimo ciklas pagal taikymo plaukų šaknis ir plaukų folikulus, padėti jums pasiekti ilgalaikių plaukų šalinimo ir sklandžiai odą.

● Spinduliuotės 3-6J/cm:Jame nėra ultravioletinių spindulių, kurie yra kenksmingi odai ir neišskiria šilumos.

● 5 Pavaros galia: Šis IPL plaukų šalinimas turi 5 reguliuojamos energijos lygį, kad atitiktų įvairių odos jautrumą ir gydymo srityse.

➡️Nereikia disposables

mūsų IPL plaukų šalinimo prietaisas turi 5000,000 mirksi, didžiausią kada nors.Jums niekada nereikės pirkti pakaitinės kasetės už jūsų plaukų šalinimo įranga.Jis yra veiksmingas ir nuolatinis šviesos plaukų šalinimo prietaisas, kuris gali būti naudojamas gyvenimas

➡️ Namų epiliatorius

Tradicinis plaukų šalinimo įranga skleidžia šviesą, vieno aukšto dažnio, sunaikinti audinių ir leidžia mažiau šviesos pasiekti kiekvieno plaukų folikulus.

● Kiti metodai, pvz., bičių vaškas ir skustuvai gali tik laikinai pašalinti kūno plaukai, ir jūs galite stebėti, kaip jis auga atgal.Rezultatas IPL prietaisas yra nuolat matomas plaukų šalinimo ir visam laikui sklandžiai odos.

● Epiliatorius yra specialiai sukurtas higienos plaukų šalinimo funkciją, kuri vis dar turi paties stiprumo kaip profesionalus grožio centras.

Tai reiškia, kad jums nereikės eiti į saloną, bendrauti su technikai, arba dalintis lova su daugybe kitų klientų.Namų plaukų šalinimo leidžia jums gauti šilkiniai sklandžiai odos, savo laiką ir savo erdvės, ne puikus kainos.Su epiliatorius, jūs galite gauti profesionalių rezultatų labai maža kaina.

➡️Tinka visą kūną.

Skirtingai nuo panašių produktų rinkoje, šis itin galingas plaukų šalinimo lazeriu moterys yra nuolat tinka visų kūno dalių, įskaitant jautrios odos srityse, pavyzdžiui, bikini linijos, veido, kaklo, pažastų, rankų ar kojų.

➡️naudojimo laikas

● Pirmoje 1-2 savaites naudojimo (3 kartus per savaitę), plaukai auga lėtai ir plaukai yra sumažintas daugiau nei 75%.

● Per pirmas 3-4 savaites (du kartus per savaitę), plaukai yra ploni ir poras yra paslėpta ir kūno yra lygus.

● 4-8 savaites naudojimo (puse mėnesio/1 mėnesį), pasirinktinai naudoti, nereikalauja pakartotinių plaukų šalinimo.

➡️Smart jutiklis yra švelniai ir neskausmingai

Pažangios aptikimo odos spalva išvengti karčios odos.Pažangios aptikimo juda tos pačios pozicijos stop žibintas energijos galia

➡️ IPL plaukų šalinimo technologija

IPL stimuliuoja kolageno gamybą, kuri yra pagrindinis jungiamojo audinio baltymų ir yra atsakingas už jų elastingumą ir stangrumą, elastingumą ir minkštumą, oda.Nuostoliai kolageno atsiras raukšlių susidarymo.VEIDO valymas gali būti atliekamas ant odos, taip pat įvairių tipų ir tonai (jie bus ne sukelti nudegimus arba dirginimo).

➡️500,000 flash atnaujinimus

Mažų odos-neliesti paviršių, didelio šviesos lizdo, didelis plotas, apimantis kiekvieną kryptis plaukų, net jei turite mažai skausmas taškų, jūs galite naudoti ją be jausmas

● OLED ekrane rodo aiškią informaciją

Kokia yra dabartinė energijos lygį?Kiek mirksi liko?Yra baterija pakankamai?

● Plaukų šalinimo prietaisas, niekas nerimauti.

● Aišku, OLED ekranas padeda jums sekti operacijų tiksliau ir lengvai naudoti įvairių veiklos vadovai su skirtingų energijos lygį.

➡️Bendrosios flash + Nuolatinė flash ( 2 blykstės režimai)

● Bendrosios flash:Taikomas su lūpų plaukų / pažastų, bikinio ir kiti smulkūs srities plaukų šalinimo

● Nuolat flash:Taikoma didelių šlaunų / ginklai ir kiti plaukų šalinimo

➡️1-5 Įrankių

Neskausmingas:Penki Reguliuojamas optimalų energijos lygį, pagal odos toleranciją.Teikiantis švelnus gydymo neskausmingai ir lengvai , be kenkia odai.

● Veido 1-2 pavaros

● 1-3 pavaros pažastų

● Rankos 1-5 pavara

● Kojų 1-5 failų

Bus plaukai tampa storesnis po to, kai jį išjungti?

Ne, depilator naudoja principą, IPL impulsiniai šviesos veikia melanino plaukų, kurie gali veiksmingai slopinti plaukų atauga.Kai plaukai augs lėtai, po to, depiliacija, bet ji taps plonesni ir plonesni, tiesiog klijuoti į jį.Pasiektas ilgalaikis plaukų šalinimo efektas.

Kokios priežiūros reikia prieš naudojimą ir po jo?

Nusiskusti plaukus ant odos paviršiaus prieš depiliacija

Plaukai gali būti naudojamas tiesiogiai, o oda turėtų būti švari nuo depiliacija.Jūs galite atlikti įprastas odos priežiūros rutiną, pabandykite

Vengti saulės spindulių.

Bus plaukų šalinimo procesą skauda?

Plaukų šalinimo prietaisas gali automatiškai atpažinti odos spalva ir reguliuoti adaptyvinės šviesos šaltinis, teisingo naudojimo būdą, tai nebus skausminga.

Kilmės Žemyninė Kinija
Spalva Balta
Optinės Technologijos Impulsiniai šviesos
Valymo būdas Alkoholio Valytuvas
Energijos Tankis 3-6j/cm
Dydis Subject to Reality
Valymo Tipas plovimas be vandens
Numeris Švitinimo 50W
Privalumas Profesinės Photoepilator
Prekės Pavadinimas zs
Modelis MYT41
Darbo būdas Lazerinis
Naudoti Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
Maitinimo tipas Elektrinis
Elemento Tipas Epiliatorius
Mirksi Kartą 1-3s
Medžiaga Abs
Plaukų šalinimo srityje Įstaiga
Pavara 5 Pavaros

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *