Rankenos Pirštinės Motociklo Pirštines, Variklio Rankena Rogutės Žiemos Ranka, Šilta, Aksominė Apima Vasarą, Lengvas Vairas

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€173.05 €86.52
  • Sku. d181262
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Kulka Taškų:

1. Padidintas Dydis: 3D pjaustymo, padidintas dydis, padidintos erdvės, daugiau komforto.Rankenos Pirštinių rinkinys gali suteikti atspalvį ir apsaugos nuo saulės poveikio, o taip pat teikia kietas ir vėdinamoje oro.Priekis ir pigesnių yra suprojektuoti su tuščiaviduriai iš akies, todėl ginklų kietas ir prakaito nemokamai metu dviračiu.

2. Stiprus Ir Dėvėti, Atsparus: Rankenos Movos komplektas yra sudarytas iš poliesterio pluošto, stiprus ir dėvėti, atsparus, PVC vėjo lakas, ir ėriukų vilnos pamušalas, kuris yra dilimui ir vėjo, ir 300D Oksfordo audinys yra atsparus vandeniui.

3. Prabangus Apdailos: Motociklo Vairas Pirštinių rinkinys yra gražus versija, prabangus apdailos ir ne krekingo.Meistriškumo yra labai gerai, jums bus meilė jį.

4. Paprastas Dizainas: išvaizda Motociklo Rankenos Movos komplektas yra paprastas ir elegantiškas, protingas ir klasikinis pakankamai, kad galėtų patenkinti savo naudojimo ir pakeitimo poreikius.

5. Puiki Dovana Draugams: Motociklo Vairas Pirštinės Movos gali būti talentingas, kad savo šeimas, draugus, ar artimuosius dėl Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienis, ir Tėvo Diena.

Aprašymas:

3D pjaustymas, padidintas dydis, padidintos erdvės, daugiau komforto.Rankenos Pirštinių rinkinys gali suteikti atspalvį ir apsauga nuo saulės,

o taip pat teikti kietas ir vėdinamoje oro.Priekis ir pigesnių yra suprojektuoti su tuščiaviduriai iš akies, todėl ginklų kietas ir prakaito nemokamai metu dviračiu.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: Rankenos Pirštinės

2. Dydis: apie 30 * 30 cm | 11.81 * 11.81 colių

3. Medžiaga: Oxford vandeniui medžiaga

4. Spalva: Pilka/Juoda

Pakavimo Sąrašas:

Rankenos Pirštinės * 1 pora

Pastaba:

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Medžiaga Oda
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Nešiojami
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Pirštinės

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *