Sienos Drabužiams Sienos Kabliukų Dekoratyvinis Montuojamas Kailis Stovas Skrybėlę Kabliukai Klavišą Vonios Rankšluosčių Kabliukai Sienos Pakabos Triušio Formos Kablys

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€15.55 €7.77
  • Sku. d226953
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

Savybės:

Kailis Kabliai yra pagamintas iš patvaraus metalo, lengva įdiegti su dviem angomis, įvairių programų sustabdymo, paltai, rankinės, skrybėlės, ir daugiau, ideali Kalėdinė dovana triušių mylėtojai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Paltai Kabliukai

Medžiagos: cinko lydinys

Grynasis svoris: apie 92g

Dydis: apie 69*87*34mm/2.72*3.43*1.34 colių

Montavimo būdas: varžtas įrengimas (varžtai yra komplekte)

Produktų Sąrašas:

1*Kabliukas

2*Varžtai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Žavinga Rabbit Stiliaus】Su peg kablys, kuriame galima laikyti įvairius daiktus, Kailis Kabliai yra rabbit stiliaus, kuris suteikia jūsų sienos mielą ir elegantišką išvaizdą.

2.【Rūdžių Atsparia Medžiaga】Skrybėlę Kabliukai sklandžiai ir rūdžių įrodymas paviršius, dėka cinko lydinio medžiagos jie yra pagaminti iš.Ši medžiaga taip pat suteikia jiems tvirtą apkrova ir ilgą tarnavimo laiką.

3.【Lengvas Montavimas】Sienos Kabliukai turi dvi skyles tvirtinimo ant sienos ir ateiti su varžtais stabilios įrengimo.Jūs galite lengvai įdiegti juos paspausdami kabliukai į sieną, nesirūpindami apie mažėja.

4.【Plačiam Naudojimo】Rankšluosčių Kabliukai galite pritaikyti įvairių daiktų, tokių kaip raktai, skrybėlės, rankšluosčiai, paltai, skėčiai, puodeliai, šalikai, ir krepšiai.Jūs galite naudoti juos įvairių kambarių, pvz., prieangis, virtuvė, vonios kambarys ir miegamasis.

5.【Nuostabi Dovana】Sienos Kabliukų Sunkiosios yra puikus būdas mėgautis jūsų draugai, šeimos nariai ar savo meilužio, Kalėdų, Valentino Dienos, gimtadienio, Padėkos ar bet ypatinga diena.

Kilmės Žemyninė Kinija
Nėra. Kabliukų 2

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *