Naujas 1/2vnt Po Lova Krepšys su Dangčiu, Sulankstomos Underbed Saugojimo Bin Didelės Talpos Drabužių Maišą Organizatorius 4 Sustiprinta Rankena Oxford

(0)
Prieinamumas: Sandėlyje
€64.70 €31.05
  • Sku. d230324
Spalva:
Dydis:
xs s m l xl xxl

[Didelės Talpos] Mūsų laikymo maišelis dydis-81×41×15cm, didelės talpos ir idealiai tinka saugoti sezoniniai drabužiai, žaislai, avalynė, rankinės, įvairenybės, megztiniai, antklodės, antklodės, pagalvės ir kiti patalynės elementai.

[Sulankstomas ir Erdvės Taupymo], Kai jums nereikia naudoti jį, ji gali būti greitai sulankstyti ir saugomi, sutaupant ribotą erdvę.Jūs galite įdėti ją po lova laikyti šiuos netvarką.Jis tinka įvairių pagal-lova patalpose.

[Priemoka Oksfordo audinys Audinys] Šis saugojimo dėžutė pagaminta iš storo splash-įrodymas, Oksfordo audinio, kuris yra plyšimui atsparus, kvėpuojantis ir turi paramos grupę, kuri nėra lengvai deformuojasi.Dangtį galima sulankstyti arba išardyti bet kuriuo metu.Kairėje ir dešinėje pusėse gali būti atidarytas imtis elementus, ir viduryje, taip pat gali būti atidaryta.

[4 Sustiprinta Rankenos] 2 tvirtas rankenas ilgą pusėje ir 2 pločio pusėje leidžia lengvai ištraukti iš po lovos bet kuriuo metu.Patvarus siūlės konstrukcija leidžia jį stipresnis, jūs galite įdėti daugiau dalykų, ir tai nėra lengva būti sugadintas.

[Lengva Naudoti] Su dangteliu, dizaino, pagal mūsų-lova organizatorius gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir purvo, apsaugoti savo drabužius, ir saugo savo drabužius, organizavo.Ji yra lengva rasti drabužius, jums reikia iš karto.

Produkto Pavadinimas: Po Lova Krepšys

Medžiaga: Oxford Medžiaga + 3mm kartono

Dydis: 81×41×15cm/31.89×16.14×5.91 colių

Spalva: Pilka

Kiekis (Neprivaloma): 1 Vnt, 2 Vnt.

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1×Pagal Lova Krepšys

ARBA

2×Pagal Lova Krepšiai

Globėjų Patalynės Talpykla ,Drabužių Maišą Organizatorius

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai Šį Produktą

Pridėti atsiliepimą

Privalomi laukai yra pažymėti *